Tiistai meni taas juostessa, matkaakin kertyi 10,92km. Eilen taas otin täysin levon kannalta ja enkä myös sitten tehnytkään mitään. Tänään sitä taas tuli urakoitua. Ulkona -18ºC pakkasta ja kello näytti 6:00 aamulla, sidoin lenkkitossut jalkaani ja tarkoitus oli hölkätä rennosti, mutta 10,51km lenkin jälkeen aika kertoi jotain muuta. Nopeutta alkaa nyt kertymään, vaikka olen juossut vain matkaa totuttaakseni jalkojani. Tämä ehkä kertoo sen, miten tärkeää on hyvä lihaskuntoa eli en ole salilla aivan turhaan puurtanut. Viimevuotiseen verrattuna juokseminen tällä hetkellä tuntuu olevan hyvin sujuvaa ja kevyttä. Pelkästään tamminkuun puolella olen kerryttänyt juoksemalla kilometrejä jo 140 ja yli 200km menee rikki kuun loppuun mennessä. En aikoinaan edes osannut kuvitella juoksevani tammikuun pakkasissa näin paljon, saati kesällä.

Aamulenkin jälkeen nautin taas perus aamuateriani, jota syön päivittäin. Kaurapuuroa terästettynä pellavansiemenöljyllä, tummalla soijarouheella sekä kera mustikoiden ja tyrni marjojen. Kahvin sijaan nautin joka aamu luomu vihreetä teetä, kahvin juonnin lopettamisesta on kohta jo kulunut vuosi.

Aamupalan jälkeen menin salille tekemään jalkatreenejä, samat vanhat perusliikkeet ja pari uutta päälle. Tänään tunnuin taas olevani voimissain, sillä sen verran tärisivät jalat treenin jälkeen. Lopuksi taas Crosstrainerilla hiki pintaa, olen tämän laitteen huomannut hyväksi jalkatreenien jälkeen. Lähtee turha jäykkyys pois ja jalat vetryy, eikä seuraavana päivänä tarvitse kärsiä treeneistä. 

Ilta meneekin taas "levon" merkeissä eli kunnon sählypelit! Liekkö meillä pelit hiukan siistiytyneet, kun kukaan ei ole vielä loukkaantunut?

Nyt varmistui myös päivä, milloin lähden juoksemaan 100km. Salon Perniössä tapahtuma järjestetään 6-7.6.2015. Kesälomakin on juuri sopivasti silloin, tosin heti maanantaina pitää palata töihin lomasta levänneenä...  http://endurance.fi/suomi-juoksu/