Aamun aloitin juoksulenkillä klo 7:30 ja juostua tuli 7,34km. Hiukan lyhyempi lenkki tänään, koska salilla oli vuorossa jalkatreenit. Lenkin jälkeen söin aamupalan ja lepäsin hetken ennen kuin suunnistin salille. Jalkatreeni ohjelma on hiukan lyhyempi kuin muut ohjelmat, joten käytin ylimääräisen ajan salilla lihashuoltoon. Jotenkin sitä on vain mentävä muualle tekemään, jotta tulisi tehtyä kunnolla ja nyt tuli oikein ajan kanssa venyteltyä. Loppupäivä sitten meneekin työn merkeissä.

Kolmen päivän urakka takanapäin, joka päivälle juoksulenkki sekä salissa käyntiä. Ei mitään väsymyksen tunnetta ja yötkin nukun hyvin. Jalat sopeutuneet hyvin rasitukseen, ei lihasjäykkyyttä havaittavissa. Venyttelyt myös sujuu hyvin, sitähän alkaa oleen jopa hiukan notkeakin. Näyttää siltä, että 5 kertaa viikossa lenkki ja 3 salivuoroa sopii hyvin tällä hetkellä minulle. Keväämmällä alan lisäämään juoksukilometrejä. Joten hyvin menee tällä hetkellä :-)

min%C3%A4.jpg

Loppiais päivän juoksulenkki suoritettu.  Kuvassa make up a´la naturelle, 100% luomua.

Huominen meneekin lepopäivänä eli ei juoksua eikä kuntosalia, illalla vain sählyä tunnin ajan kavereiden kanssa ja sehän käy levosta. Tai ainakin on hyvä harjoitusmuoto kovalla sykkeellä, tosin hyvin loukkaantumis vaara hyvin suuri.

Mutta olisi kiva saada täältä Lahdesta jonkun kaveriksi joskus lenkeille, on hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin ja mulle kyllä lenkkiseura kelpaa.