Pitihn sitä olla torstaina sen verran typerä ja lähteä lenkille kaikista varoitusmerkeistä huolimatta. Lenkki sujui ihan ok, eikä oma olotila vielä pannut vastaan. Juostua tuli 6,4km. Illalla sitten huomasin tehneen virheen, kun sählypeleihin meni. Jo puolen tunnin pelin jälkeen oli veto poissa ja eikä se siitä paljoa parantunutkaan. Nukutun yön jälkeen heräsin hyvin kipeänä ja hiukan oli kuumettakin. Omaa tyhmyyttään taas piti lähteä kuntoilemaan puolikuntoisena vai onko se sittenkin niin, että urheilija ei tervettä päivää näe.

Perjantai menikin lepäilessä ja juoden lämmintä teetä. Sohvalla peiton alla televisiota katsellen ja samalla origamejani tehden, pari kuvaa tekeleistäni voin laittaa tähän jotta ymmärrätte kuinka vakavasti asiasta puhun. Origameja teen omaksi huvikseni sekä myös tilaustöinä häihin tai johonkin muuhun juhliin. Paljon olen myös antanut lahjaksi. 

IMG_112072524933207.jpgIMG_111975534912455.jpgIMG_112049348297466.jpg

 

Ja taa sai huomata ettei televisiosta aamupäivisin tule muuta kuin joko ruokaohjelmia tai laihdutusohjelmia. Pari asiaa myös pisti miettimään. Miksi se koetaan suureksi pettymykseksi, jos tavoitetusta 100kg laihdutusurakasta totetuukin vain 80kg? Välillä tuntuu, että laihduttajaa syyllistetään asiasta. Tämä on jotenkin kieroutunutta. Toinen asia taas on se, että on lihonnut siitä syystä kun hän herkuttelee jatkuvasta ja kaapeistakin katoaa kaikki herkut heti ensimmäisenä tai ne ei ole edes kaappiin asti päässetkkään, kun jo automatkalla kaupasta kotiin ne jo häviää omiin suihin. Kuitenkin aina ohjelmissa mennään tyhjentämään kaapit roskikseen, jotka on täynnä syömättömiä herkkuja.

Tosiaan helmikuu ei mennyt ihan putkeen, tuli sairasteltua ja muutenkin aikataulullisesti petti asiat. Silti täytyy olla tyytyväinen itseensä, koska tuli kuitenkin liikuttaa runsaasti ja monipuolisesti. Juoksukilometrejä helikuussa kertyi 61km, joka tammikuuhun nähden on vähän. Huomenna alkaa maaliskuu ja sen tavoitteena on jo 300km. Nyt urakoidaan taas ja katsotaan miten jalat kestävät.,