Lauantai aamu meni työn merkeissä ja sen jälkeen alkoi ansaittu vapaa. Pyöräilin töistä kotiin ja vaihdoin lenkkiasusteet ylleni ja kväin juoksemassa 15,15km, sen jälkeen saunaan ja viettämään iltaa perheeni parissa. 

Sunnuntaina aikainen herätys ja poikaani viemään koripallo peleihin Lahden suurhallille, siellä meillä sitten menikin kolme tuntia. Tämän jälkeen kävin kotona syömässä lounaan ja lähdin ulos poikieni kanssa, oli sovittu naapurini kanssa, että mennään lasten kanssa puistoon. Mikäs siinä, aurinkoinen keli ja aikaa hurahti kaksi tuntia. Tämän jälkeen lähdin juoksemaan ja matkaa kertyi tällä kertaa 15,56km. Lenkin jälkeen söin päivällistä ja lähdin poikien kanssa sukellusseuran uintivuorolle uimaan, oli näköjään ohjelmassa laitesukellusta ja vanhin poikani pääsi nyt suorittamaan kurssiaan. Kaksi tunti ameni uima-altaalla, hiukan meinasi olla jo kylmä. Kotia päästyäni olikin jo ilta ja laitoin lapsille iltapalaa ja sen jälkeen nukkumaan,

Maanantai, aamu alkoi klo 5:30 ja tytön vienti harkkoihin, itse meni kuntosalille. 1,5h kuntosalilla painoja nostellen herättää kropan ja sen jälkeen maistuu aamupala. Sen verran aamulla sängyssä makoillessani kuuntelin kehoani ja päätin, että on parempi jättää juoksulenkki väliin, ettei vaan mene ylikunnon puolelle ja sitä minä en halua. Tässä vaiheessa juoksuhaluni ovat sen verran kovat, että tällaiset päätökset ovat minulle vaikeita. Minä kuitenkin tähtään kesäkuussä juostavaan 100km ja enkä halua vaarantaa vain sen takia, että en malttanut levätä. Tämän ajan käytän hyväkseni lihashuoltoon, jota ei koskaan saa liikaa. Tästä onkin sitten hyvä mennä iltavuoroon töihin, hyvin levänneenä ainokaisella vapaapäivälläni.

Olen huomannut hankalaksi sovittaa päiviini lenkkejäni silloin, kun juoksen paljon. Epäsäännöllinen vuorotyö ja oma perhe vie paljon aikaa, mutta onneksi on ollut kärsivällinen vaimo joka on antanut minulle aikaa saavuttaakseni päämääräni. Vaikka taas jäi yksi päivä välistä, niin silti pidän 300km maaliskuulle tavoitettani yllä. Tämä vain tarkoittaa lisää vielä pidempiä lenkkejä ja nämä lenkit ei mene hukkaan vaikka en tavoitettani saavuta. 

Olen alkanut miettimään myös, että miten tavoittaisin Lahden ultrajuoksijoita. Onkohan täällä edes seuraa, ja jos ei ole, niin perustaisimmeko sellaisen?