Kaiken sen vnoroviruksen jälkeen oli kiva taas palata liikunnan pariin ja torstai aamu alkoikin kuudelta kuntosalilla. Sitä huomasi olevan jo ikävä itsensä rääkkämisen pariin. "Lepo" oli tehnyt hyvää ja sarjat tuli toistettua uudella vireellä, kyllä ojentajat, okapäät ja rinta sai kyytiä. Loppuajasta kyllä huomasi rajun vatsataudin tehneen tehtävänsä, dippiä tehdessä voimat loppui tyystin, kolmannella työnnöllä tipahin täysin ja olin voimaton. Salin jälkeen kotiin ja hyvän aamupalan pariin, sitten heti auton ratin taakse ja poikaa hakemaan koulusta, se olisi taas valohoidon aikan. Valohoidon jälkeen poika takaisin kouluun ja itse kotia, lenkkivaatteet ylle ja ei kun juoksemaan. Kaupasta hankitut uudet lenkkarit jalkaan ja ensi kosketus asfalttiin. Lähdin varovaisesti lämmitellen liikkeelle ja kehon lämmetessä lisäsin vauhtia, juoksu tuntui hyvältä mutta voimattomalta. Ei ollut vielä oikein potkua varastossa ja taas sain huomata , että sairastelun jälkeen toipumiseen menee enemmän aikaa kuin yksi päivä. Muuten fiilis oli hyvä, tuntui mahtavalta taas päästä juoksemaan. Päivän juoksu saldoksi kertyi 6,41km. Tästä päivä jatkui enää vain työn merkeissä ja iltavuoro.

Perjantai ei suonut minulle aikaa harrastamiseen, aamu töissä ja ilta uintikisoissa.

Lauantai aamu ja taas aikainen herätys, sauna päälle klo 7:00 ja itse lenkille. Torstain lenkki tuntui oikean jalan pohkeessa, hiukan oli tukossa. Tämä johtui uusista kengistä ja pronaatiotuesta, näin käy joka kerta kun hankin uudet kengät. Tämä vain vaatii taas enemmä'n keskittymistä lihashuoltoon ja venyttelyyn, vaiva korjautuu sillä. Jalan lämmetessä tukkoisuuskin hävisi ja juoksu alkoi kulkemaan. Matkaa tuli mittariin tällä kertaa 7,09km ja siitä olikin hyvä mennä aamupalan kautta saunomaan.

Sunnuntai, päätin ottaa taas sykemittarin käyttöön ja katsoa miltä minun sykkeeni nykyään näyttävät. Lähdin klo 7:00 lenkille, alku verrytellen hitaasti ja lämmetessä lisäsin vauhtia. Keskisyke oli 136 ja maksimi syke 152 eli kovampaakin voisi mennä. Juoksu kulki hyvin ja fiilis oli mitä mainioin, koskaan ei ole juokseminen tuntunut näin hyvältä. Alan olemaan erittäin tyytyväinen tuloksiini, mitä harjoituksillani olen saanut aikaiseksi. Matkaa kertyi 6,82km. Pesulla käynti ja aamupala siihen päälle, sitten pitikin jo kiiruhtaa töihin klo 9:00. Töitten jälkeen suoraan uimahallille taas uimaan.