Eilinen rääkkäys, 10,5km aamulenkki klo 6, jalkatreenit salilla 12-14 ja sählyt 18-19 sen huomasi tänä aamuna ja niin oli tarkoituskin. Suunnitelmassa oli saada itsensä väsyneeksi ja aamulla, kun heräsin, niin koko olemukseni oli väsynyt. Tämän tarkoitus oli saada itsensä juoksemaan, vaikka väsyttäisikin ja näin tein. Nyt oli tarkoitus juosta 3km lenkki kolme kertaa ympäri eli yhteensä 9km. Aina uudelle kierrokselle lähtiessäni ohittaisin kotitaloni ja minkä houkutuksen se suokaa jättää lenkki kesken. Ensin piti saada itsestään irti sen, että lähden ulos lenkille vaikka väsyttää. Eilen illalla oli nimittäin väsynyt, hyvä et pysyin hereillä. Ensimmäistä kierrosta lähdin juoksemaan ja kyllä sai tuntea jaloissaan. Jalat olivat raskaat, hiukan myös jäykät. Toiselle kierrokselle jaksoi vielä hyvin, mutta huomasin olevani jo aika väsähtänyt ja sitä alkoi miettimään tämän touhun mielekkyyttä. Kolmas kierros, sain itseäni potkittua siihen ja oikeastaan aloin jo miettiä entä jos sitä neljännelle kierrokselle. Mutta tähän mulla ei aika antanut myötä. Matkaa kertyi yhteensä 9,1 km ja vauhti oli hidas, sillä keskinopeus oli lähes minuutin kilmometrille huonompi kuin normaalisti. Tämä olisi taas joskus tarkoitus uusia, tosin kierroksia juostaan vielä enemmän. Nyt viikonloppua kohden otetaan rauhallisemmin ja lauantaina käydään palauttavalla lenkillä. Sunnuntai omkin sitten lepopäivä.

Jalat oli eilen ja tänään rasitettu, mutta se ei estä ylävartalonsa muokkaamista. Joten aamupalan jälkeen suunnistin kohti salia ja ohjelmassa oli ojentajat, olkapäät ja rinta. Hyvin meni, vaikka väsymys vei parhaimman terän pois. Mutta ei haittaa, sillä nyt alkoi myös viikon tauko salitreeneihin.

Edelleenkin tulee hyvin nukuttua ja ruokakin maistuu, en ole havainnut vielä ylikunnon oireita, joten suunnitellusti pidän lepoviikon talvilomalla.