...kipeenä. Tiistaina kävin pelaamassa sählyä sen puolitoista tuntisen ja sen perään menin vielä uimaan 1000m. Keskiviikko aamun heräsin hyvin räkäisenä eli tauti teki tuloaan taas. No ei se menoani haitannut, aamusta heti vein tytön linja-autolla, hän lähti uintileirille Jyväskylään. Sen jälkeen menin salille. Aloitin lämmittelyllä crosstrainerilla ja sen jälkeen siirryin tekemään ohjelmaani. Päivän ohjelmassa oli ojentajat ja olkapäät, tuli näköjään tehty oikein kunnolla, kun tänä aamuinen omenapuiden leikkaaminen tuntui kropassani. Salin päätin loppuverryttelyyn eli puoli tuntia crosstrainerilla. Nykyään juoksumattojn, kuntopyörien ja crosstrainerien edessä on telkkarit ja siinä harjoitellesa oli hauska huomata eräs pieni asia. Aamulla televisiokanavien ohjelma valikoimaan kuuluu joko ruokaohjelmat tai laihutusohjelmat. Mikäs siinä loppuverratessa, kun samalla katsoo Hurjaa painonpudotusta.

Illaksi säästin lenkin, vaikka olo oli hiukan kurja. Loskainen ja osittain liukaskin keli ei menoani haitannut. Enemmän minä tästä nauti kuin juoksumatolla juostessa. Loppujen lopuksi pieni flunssanpoikanen ei haitannut menoani, vaan sainpahan nenäröörit auki ja olo oli sn jälkeen mainio. Matkaa kertyi 6,4km.

Tänään aamuni aloitin omenapuiden leikkaamisella ja huomasin tosiaan yläkropan olevan hiukan kipeä eilisen treeneistä. Tosin aamulla herätessäni saattoi hiukan olla lämpöäkin. Nyt seuraan vointiani päivän mittaan ja harkitsen, että lähdenkö lenkille. Illalla olisi vielä sählytkin. En haluaisi vaarantaa maaliskuutani sillä, että en malttanut levätä pienen flunssan vuoksi. Mutta jos olo ei tästä huonone, niin liikuntapainoitteinen päivä se tästäkin tulee.